About Us

Sedert 2001 zijn wij begonnen met de invoer van Afrikaanse djembé’s uit Conackry, Guinée.
Dit na uitgebreid marktonderzoek en op vraag van bepaalde muziekwinkels die nood hadden aan een invoerder met een consistent en correct dienstvertoon. In de loop van 2007 zijn we overgegaan tot de invoer van hoge kwaliteitsdjembes uit Bamako, Mali. De meeste belgische percussiescholen behoren ondertussen tot onze trouwe klanten en stellen deze hoge kwaliteitsnormen enorm op prijs.

Oprichters van “Djemberythms” doorkruis(t)en Afrika veelvuldig en zijn bezeten door dit polyfoon instrument. Door hun uitgebreide vriendenkring die ze met de jaren ter plaatste opbouwden worden vele overbodige kosten die een normale kostprijsberekening inhoud (verblijf, transport) geannuleerd.

Niet alleen de djembé bespelen, maar ook de tradities en culturen , die de djembé omringen, boeien hen enorm. Hun doel is het djembéspelen populairder te maken, meer bekendheid te geven en de factor FUN-PLEZIER die het met zich meebrengt te accentueren.

Djembé spelen in groep, via lessen, bijeenkomsten, forums, is een o’ zo mooie ervaring.

Zowel qua theoretische kennis als qua praktische techniek en productenkennis kan je steeds met al je vragen bij hen terecht. Als slagwerkers en omgeven door professionele mensen uit de djembéwereld maakt dat dit team zeer efficiënt en professioneel werk levert, dit met hart en ziel.